lördag 9 maj 2009

Vänsterpartiet på Rågsvedagen

Idag har det varit Rågsvedsdagen, först regn och blåst men ju mer eftermiddag ju soligare och härligare väder. Som vanligt var det en verklig folkfest, med barnen i centrum och föreningslivet som arrangör.

Vi i Vänsterpartiet Vantör satsade lite mer än vanligt på barnen, både basketbollstävling med bollar som vinster, barnfrågesport med godis som vinster, fotografering av bästa V-tecknet och röda ballonger i parti och minut. Alla barnen visste att böcker lånar man gratis på biblioteket i Högdalen och det tycker jag var härligt! Nästan alla visste att rektorerna på Snösätraskolan och Rågsvedskolan heter Annika och Bengt. Det som var svårast att gissa var priset på en påse geléhallon på Ica!

Ungarna var underbara, men ballongerna var lite väl populära ... (heliumgas kan göra att man pratar riktigt roligt ...) så vi fick stänga ballongbutiken när pressen blev för hård! Ann-Margarethe Livh, oppositionsborgarråd för Vänsterpartiet i Stadshuset var också och jobbade hårt vid bokbord och ballongblåseri.

Vi fick många svar på vilka politiska frågor som besökarna på Rågsvedsdagen tycker är viktigast. Ser fram emot att sammanställa den enkäten och berätta om på min blogg!




Inga kommentarer: