måndag 12 oktober 2009

Snålt med söderortsenkäter

Fyllde i medborgardialogen om Söderortsvisionen i familjen, alla rankade kollektivtrafik högst! Resten hade vi lite olika synpunkter om, eftersom ålder, fritid, intressen och sysselsättning skiljer sig i familjen.

Enkäten fick jag vid Gullmarsplan där staden hade bokbord och enkäter i eftermiddag. Jag var med och delade ut till Årstabor som väntade på buss 160. Även om jag inte gillar borgarnas visioner om Stockholm tycker jag att det är bra om folk talar om vad de tycker.

Tyvärr får Årstaborna inte tillgång till enkäten på sitt bibliotek, vilket vore naturligt eftersom många passerar där. Inte heller Dalen- eller Hagsätraborna för den delen. Kulturförvaltningen valde att bara ha enkäten på Högdalens bibliotek enligt projektledningen för Söderortsvisionen.

Om staden vill ha in mycket synpunkter ser det illa ut att snåla med formulären, även biblioteken i Dalen, Hagsätra och Årsta borde få lägga ut enkäten. Info lär finnas på www.stockholm.se/soderort men alla har inte internet, så fram med fler enkäter.bums!

Inga kommentarer: