lördag 23 augusti 2014

Rågsveds allé - V-Vantörs viktigaste lokala valförslag!

Full rulle i lokala valrörelsen! Det som vi väntat på i fyra långa år. Jag står så mycket jag kan i valstugan i Högdalen, och där känner vi vänstervindar. Många säger att vänsterpartiet har deras röst. Det är mycket uppmuntrande, så vi som valarbetare vill gärna att alla andra som också har hjärtat till vänster kommer och hejar. Då kan vi visa vårt fina 25-punktsprogram för ett grönare och rödare Vantör. Läs programmet här.

Visionen om Rågsveds allé - vårt viktigaste lokala valförslag - gillas till och med av moderater! Idag hade vi torgmöte med vårt röda tält i Rågsved. Där märktes hur populär visionen är. Inte konstigt, för våra medlemmar i Vantör har precis som andra i Rågsved och Högdalen promenerat eller cyklat många gånger längs den trista vägen. När det kommer förslag om en lummig allé med 630 hyresrätter, med rimlig hyra och en pendelstation, ja då blir det därför mittiprick!

Fram till valet den 14 september träffas jag säkrast i valstugan, snarare än på blogge, när jag inte jobbar... så välkommen till Högdalen! Vi har öppet vardagar från kl 15 till 19, lördagar från kl 10 till 15 och söndagar från kl 11 till 14. Kolla också vänsterpartiet Vantörs hemsida, där vi skriver om vad som händer i valstugan och vilka politiker som kommer på besök. För nu ska vi vinna valet!

Inga kommentarer: