måndag 2 februari 2009

Du är viktig

På torsdag 5 februari kl 18.30 är det dags igen. Öppet möte med frågestund för Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsnämnd. Platsen är stadsdelsförvaltningens lokaler på Slakthusplan 4, ingång från baksidan, Palmfeltsvägen 19 C.

Ett tungt ärende är verksamhetsberättelsen för 2008. Där kan man läsa hur förvaltningen har genomfört den borgerliga budgeten i vårt område. Jag ska inte recensera resultatet här och nu, men är förstås kritisk till oerhört mycket.

Ett önskeläge är att folk kommer och ställer sina politiker till svars. Har borgarna lyckats bra? Har oppositionen varit tillräckligt alert?

Många ärenden handlar om hur äldreomsorgen fungerar i vårt område. PRO:are och SPF:are och andra pensionärer, kom och diskutera! En brukarundersökning inom funktionshindersomsorgen redovisas, där finns saker att diskutera mera.

Du som har synpunkter på ärendena, kom på torsdag. Då alla partier chansen att ta hänsyn till vad du tycker innan beslut den 12 februari. Du som har annat på hjärtat kan också ställa din fråga. Din röst gör vår demokrati levande. Välkommen!

Inga kommentarer: