onsdag 20 juni 2012

Vilka frågor är viktigast i Vantör?

Nu börjar vi i Vänsterpartiet Vantör se över vårt lokala handlingsprogram för Vantör, som vi antog 2010. Det är 25 punkter för ett bättre Vantör, om barn, äldre, miljö, bostäder, trafik, kultur, fritid och mötesplatser. En av de mest prioriterade frågorna de senaste åren har varit att göra Rågsveds friområde till ett naturreservat och stoppa den planera villabebyggelsen.

Vi vill ta fram programmet tillsammans med våra väljare i Vantör, för att få med lokala frågor som många tycker är viktiga. Sedan flera år får vi massor av förslag och idéer från barn i Rågsved, genom våra barnlotterier där barn lämnar förslag till förbättringar mot en gratislott och garantivinst, många gånger  populära mjukdjur och leksaker som kan återanvändas av många barn.

Jag skulle gärna se att vi lyfter frågor som berör kvinnors verklighet tydligare i det program som vi ska gå till val på 2014. Alla är välkomna att lämna förslag, gärna som kommentar till blogginlägget. Kom och prata med oss vid våra torgmöten i Högdalen. Nu har vi uppehåll över sommaren men i höst ser ni det röda tältet!

Inga kommentarer: