fredag 9 maj 2014

Vi ses på Rågsvedsdagen!

Imorgon är det Rågsvedsdagen, en av Rågsveds två folkfester. Föreningslivet äger torget och folk strömmar till och minglar. Föräldrar applåderar duktiga barn som roar från scenen, Snösätraskolans orkester är med enligt tradition, och ofta elever från Rågsvedsskolan. Hyresgästföreningen säljer korv och värvar medlemmar. Folkets hus säljer våfflor. Unga örnar har hoppborg. Stadsdelen informerar.

Självklart är vänsterpartiet Vantör på plats, de första åren med ett enkelt bokbord, på senare år med vårt röda tält, men alltid någon kul aktivitet med politisk poäng som vi bjuder på. Vi vill vara en aktiv förening som finns där folk samlas och göra skillnad i Vantör. Läs mer här om morgondagens program i vårt tält: http://vantor.vansterpartiet.se/2014/05/09/mot-vansterpartiet-pa-ragsvedsdagen/

Det som gör Rågsved så härligt är att folk kämpar för vår förort.

Kräpplagruppen för Rågsveds friområde med stort stöd från boende. Musketörerna för kamrater som vill bryta med missbruk och gå från hemlöshet. Hyresgästföreningen bevakar hyresgästernas intressen och är grundbulten i valborgsfesten på Perssons betong. Rågsveds Folkets Hus, vårt kulturhus som startat populära Andra varvet. Snösätra norra Fritidsträdgårdsförening, Rågsveds samhällsförening osv.

Ses på Rågsvedsdagen!Inga kommentarer: