onsdag 29 september 2010

Vi kommer igen

Från San Siro till Snösätrasalen. Tänk att så många nya medlemmar kommer till ett föreningsmöte att man måste byta upp sig till ett större rum! Och att det fanns ett ledigt. Det hände oss i Vänsterpartiet Vantör ikväll, när vi hade första mötet efter valet i Rågsveds Folkets Hus.

Många bra förslag till aktiviteter mitt i bedrövelsen med det dåliga valresultatet och efter en konstruktiv diskussion om vad som behöver göras i partiet för att komma på bättre fot med väljarna.

En sak är säker. Vänsterpartiet Vantör kommer att fortsätta att synas i området, även om vi inte längre har den fina valstugan mitt framför tunnelbanana i Högdalen.

2 kommentarer:

Kraxpelax sa...

Den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gör nu gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att stå upp mot den falska vänsterns strävan till Gleichschaltung och real diktatur.

Det är vidare min skyldighet att sprida ljus över något starka krafter vill mörklägga, nämligen det VERKLIGA hiv-läget i vårt land.

Denna sida upp!

- Peter Ingestad, Solna

Rosa sa...

Nu gäller det att kämpa för allas lika värde, mot främlingsfientlighet, rasism och fascism, mot arbetslöshet, för humana socialförsäkringar, för en bra skola för alla barn, för ökad jämställdhet och ökad jämlikhet, mot privatiseringar och för en ekologiskt uthållig värld. Den kampen kommer aldrig Sverigedemokraterna att föra.