lördag 6 november 2010

Here we come!

Inköp av ett läckert rött tält med v-logga och elaggregat och dessutom start av ett studieutskott var två konkreta beslut som fattades av Vänsterpartiet Vantör på dagens medlemsmöte i Rågsveds Folkets Hus.

Med många nya medlemmar möter vi trots allt kommande fyra år under fortsatt borgerligt ok med tillförsikt och framtidsplaner. Snacket med folk i valstugan, våra guerillapartyn gav mersmak och nu ska vi ut och tälta i Vantör!

Det kom också upp goda idéer till öppna föreläsningar och studiecirklar, förhoppningsvis ett spännande forum hoppas vi för Vantörsborna att träffas i och diskutera politik och bygga upp en bra rörelse som siktar på valvinst 2014.

2 kommentarer:

Staffan sa...

Guerrillaparty låter spännande, vad är det?

Rosa sa...

Vi kallade det så, när Vantörsvänstern hade kvällsöppet i valstugan med riktig DJ och bra musik vid tunnelbanan i Högdalen några fredagar och lördagar. Det blev populärt bland ungdomar som var ute och roade sig, vi bjöd på kaffe, chips, läsk, godis och politiska diskussioner. Det var helt andra kontakter som vi de kvällarna jämfört med en vanlig dag i valstugan.