söndag 27 november 2011

Fira Gemensam Jul i Rågsved

Idag har jag jobbat med förberedelser för Gemensam Jul i Rågsveds Folkets Hus, inför planeringsmötet imorgon kl 8.00! Hittills har vi 35 volontärer som har anmält sig, varav de allra flesta är nya. Som tur är har vi också med några veteraner, som vet allt om hur gröten ska kokas och ägghalvorna dekoreras!

Traditionen är inne på sitt 30:e år, så under åren är det många som har hjälpt till på julaftonen. De allra flesta av volontärerna är kvinnor, vilket är något att reflektera över. Många är ungdomar som vill göra något meningsfullt för andra på julaftonen och vi har också hela familjer som är med och hjälper till.

På torsdag kl 17.30 har vi informationsmöte för volontärerna. Kom dit du också om du vill vara med! Sedan ses vi den 23 december för att duka borden, hämta maten, koka äggen, rigga upp fiskdammen och göra allt som går att göra i förväg. På julaftons morgon startar vi kl 9.00 för att fixa med det sista.

Välkommen allihop att fira Gemensam Jul i Rågsveds Folkets Hus på julaftonen! Öppet hus för alla startar kl 12.30 och dessförinnan har vi gräddfiler för boende på servicehuset intill.Inga kommentarer: