måndag 21 november 2011

Vänsterpartiet Vantör laddar om

Ikväll hade vi styrelsemöte i Vänsterpartiet Vantör i Hagsätra. Det var roligt att kunna adjungera en entusiastisk ny medlem till styrelsen! Självfallet diskuterade vi de hyperaktuella frågorna i stadsdelsnämnden om Programmet för Högdalen-Farsta och läget i äldreomsorgen. Rågsveds friområde värnar vi om! Det är en av punkterna i vårt 25-punktsprogram att göra området som nu hotas av villabebyggelse till naturreservat.

Vänsterpartiets nationella höst- och vinterkampanj om äldreomsorgen är verkligen väl tajmad, även om tanken var att fokusera på visioner och vad vi ville snarare än på vanvården i Carema-boenden och de osunda drivkrafter som finns i riskkapitalägd äldreomsorg. Det är äldres behov och inte vinsten som ska styra!

Nu rustar vi oss för kongress och medlemsmöte i december för att diskutera de viktiga kongressmotionerna. Jag har tillsammans med en kamrat från föreningen fått förtroendet att vara kongressombud från Vantör. Till våren planerar vi att komma ut igen med vårt fina röda tält i Vantör, mer om det senare!
Inga kommentarer: