tisdag 27 december 2011

Vänsterpartiet Vantör gör bokslut 2011

Årets sista styrelsemöte ikväll med Vänsterpartiet Vantör. Vi hade bjudit in valberedningen och förhoppningsvis får vi en större arbetande styrelse 2012 än i år. Trots manfall har vi ändå lyckats genomföra sex egna medlemsmöten, sju styrelsemöten och ett valmöte för kongressombud för tre v-föreningar.

Vårt röda tält har vi slagit upp på Valborg på Perssons Betong och Rågsvedsdagen, och fortsatt med våra lotterier där barnen fått en lott mot att de skriver vad som behöver förbättras i Rågsved. Resultatet av årets och förra årets barnlotterier har vi berättat om i en insändare i Mittisöderort och i Fria tidningen.

Vi har också affischerat och delat ut mot-flygblad vid tre propagandamöten för att ombilda hyresrätter till bostadsrätter. Äldreomsorgskampanjen har föreningen deltagit i genom att ordna studiebesök på Rågsveds servicehus där Jens Holm deltog, medlemsmöte med Torun Boucher, äldrenämnden, skrivit två insändare varav en kom in i tidningen Årsta/Enskede samt affischerat och delat ut flygblad tre lördagar i Högdalens centrum.

Två år kvar till nästa val. Vi börjar ladda om och kan känna oss nöjda med 2011 trots allt.

Inga kommentarer: