fredag 2 mars 2012

Styrelsen i Vänsterpartiet Vantör konstituerad!

Ikväll blev jag miljö- och klimatpolitiskt ansvarig i styrelsen för Vänsterpartiet Vantör, på vårt kreativa konstituerande styrelsemöte! Vi kommer att jobba med kollektivt ledarskap, det tycker jag om. Hälften kvinnor hälften män är vi också, i blandade åldrar.

Vår absoluta ambition är att Vantörsborna ska veta vem Vantörsvänstern är. Vi ska synas mycket i Högdalen, med vårt röda tält och snacka politik. Nästa gång vi tältar är lördagen den 10 mars, mellan klockan 12 och 14. Se oss där!

Den 28 april kommer vänstern att synas extra mycket i Högdalen, om allt går enligt planerna. Mer om detta längre fram. Självklart fortsätter vi att vara där folk samlas i Rågsved, på Valborg på Perssons Betong och Rågsvedsdagen den 12 maj.

Ung Vänster Söder om Söder som vi samarbetar med ska kampanja om att ta tillbaka Högdalshallen, som företaget Actic, ägt till stora delar av ett norskt riskkapitalbolag, ska driva. Priserna på gym och simkort kommer garanterat att stiga, bara engångsbiljetter, skolsim och hallhyror regleras av staden.

Det 25-punktsprogram om ett bättre Vantör som vi antog före valet 2010, fortsätter vi att arbeta efter, och ska också se över om det behöver ändras. Välkomna när du ser vårt röda tält, och diskutera vad som är viktigt för dig i Vantör. För vi ska vinna 2014!

Inga kommentarer: